Pozitivan odgovor iz Saveza

Široki Brijeg dobio licencu za Evropu

Samir Mlaćo

Nogometni klub Široki Brijeg dobio je licencu za iduću 2018./'19. sezonu u Premier ligi BiH, kao i za natjecanja pod okriljem UEFA-e. 

"Prvostupanjsko povjerenstvo Nogometnog saveza BiH pozitivno je odgovorilo na zahtjev Kluba koji je ispunio sve kriterije - administrativne, sportske, zakonske, infrastrukturne i financijske, odnosno sve što je predviđeno Pravilnikom o licenciranju klubova Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine", istakli su iz NK Široki Brijeg.

Široki Brijeg je kolu iza nas poražen u hercegovačkom derbiju od Zrinjskog 3:1, a u narednom kolu će dočekati Željzeničar. Tim sa Pecare je trenutno četvrtoplasirani sa 52 osvojena boda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.