Uslijedit će razgovori

Marotta: Allegri? Vidjet ćemo...

Juventus bi nakon završetka sezone mogao napustiti Massimiliano Allegri, koji se spominje kao jedan od najvećih kandidata za klupu Arsenala.

Da je Allegrijev ostanak u Torinu zaista pod upitnikom potvrđuje i izjava generalnog menadžera Stare dame Giuseppea Marotte, koji je poručio da će sa Allegrijem biti obavljeni razgovori.

"Sa Allegrijem smo uvijek imali dobru saradnju, imamo je i danas. Razgovarat ćemo s njim nakon što osvojimo Scudetto, pa ćemo vidjeti", rekao je Marotta, koji je potom dodao da je fokus trenutno na finalu Kupa Italije:

"Želimo sezonu završiti sa dva osvojena trofeja. Posljednje tri godine smo osvajali Kup Italije i želimo to ponoviti i u srijedu. Sastajemo se sa veoma motivisanim Milanom, njima je ovo ključno takmičenje, ali želimo pobjedu".

"Što se tiče Scudetta, matematički ga još nismo osigurali pa nećemo još slaviti. Ali, realno, to je to", dodao je jedan od čelnih ljudi Juventusa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.