Čelnici kluba žele početi od nule

Uskoro počinje rasprodaja u Espanyolu

Očekuje se da će ekipa Espanyola doživjeti značajne promjene predstojećeg ljeta, s obzirom da su čelnici kluba spremni uzeti u obzir sve ponude koje pristiginu, bez obzira za kojeg igrača one bile.

Prema navodima Deporte Cope, rukovodstvo kluba smatra da u protekloj sezoni nisu ispunjena očekivanja, s obzirom da su se pred početak iste u Espanyolu nadali nekom od mjesta koja vode u evropska takmičenja.

Međutim, Espanyol će, po svemu sudeći, sezonu završiti u donjem dijelu tabele, a ovakav rezultat su "glavom platili" trener Quique Sanchez Flores i sportski direktor kluba.

Navodno su u klubu odlučili da je najpametniji potez narednu sezonu početi od nule, te će se zbog toga svi igrači katalonskog kluba naći "u izlogu".

Očekuje se da bi prve zvijezde ekipe poput Gerarda Morena, Aarona Martina i Marca Navarra trebale privući pažnju nekoliko klubova, većinom iz Engleske, pa se u Espanyolu nadaju i značajnoj zaradi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.