Quique Sanchez Flores više nije trener Espanyola

Dobio otkaz

Quique Sanchez Flores više nije trener Espanyola

Endin Čaušević

Do kraja prvenstva u španskoj La Ligi ostalo je još pet kola, a sve oči uprte su u borbu za opstanak za koji se grčevito bori nekoliko klubova.

Pitanje prvaka riješeno je gotovo prije nekoliko sedmica, a sada je ostalo da se vidi koji klubovi će u Evropu, a koji u niži rang. U opasnoj zoni nalazi se i Espanyol koji ima osam bodova više od Deportiva koji je na mjestu koje vodi u Segundu.

Espanyol je u prošlom kolu doživio neočekivan poraz od Eibara na domaćem terenu nakon čega su čelni ljudi ovog kluba odlučili da uruče otkaz treneru Quiqueu Sanchezu Floresu. Ovaj tim je čak pet utakmica bez gola i pobjede, a ceh je na kraju platio Flores.

"Espanyol želi potvrditi da Quique Sanchez Flores više nije trener ove ekipe, te da je odlučeno da se prekine naša saradnja. Ova odluka je donesena nakon lošijih rezultata našeg kluba u posljednje vrijeme", poručili su iz Espanyola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi