Klub mijenja ime za narednu sezonu

Otkriven novi grb Sloge Simin Han: Jedan detalj će vas oduševiti

Samir Mlaćo

Sloga iz Simin Hana lider je Prve lige Federacije sa pet bodova prednosti u odnosu na Olimpik.

Ambiciozni klub iz okoline Tuzle korača ka premijerligaškom društvu, ali do kraja u Prvoj ligi Federacije ostalo je još pet kola, pa nas sigurno očekuje još mnogo uzbuđenja.

Ipak, ono što je sigurno jeste da će Sloga od naredne sezone u Prvoj ligi Federacije ili Premijer ligi nosi naziv FK Tuzla City, a u javnosti je procurio i izgleda novog grba ovog kluba.

Centralno mjesto na novom grbu zauzima neslužbeni simbol genocida u Srebrenici "Cvijet Srebrenice ili cvijet "Sjećanje", što će sigurno oduševiti navijače ovog kluba, ali i brojne druge...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.