Navijači Olimpije 'naružili' svoje ljubimce

Kada se gubi titula, onda se mora na raport navijačima

Edmir Škorić

Dva kola prije kraja prvenstva, u Sloveniji je Maribor novi lider i to zahvaljujući velikom kiksu Olimpije.

Olimpija je odigral samo 0:0 s pretposljednjim Ankaranom i uz to je promašila penal u 90. minuti, pa je Maribor sada prvi sa 74 boda, a tim iz Ljubljane ima bod manje.

Još uvijek i jedni i drugi imaju šansu da osvoje naslov, a navijači Olimpije jučer nisu bili zadovoljni igrom svojih ljubimaca. Pozvali su ih na raport, očitali im lekciju, a onda ipak motivisali snažnom porukom o tome kako nema predaje.

Scene kakve su na Balkanu uobičajene i često ih gledamo, ali sigurno je da i navijači i igrači Olimpije imaju istu želju i isti cilj - biti prvak Slovenije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.