Nasmijao mnoge

Marcelova reakcija da je Griezmann "potpisao" za Barcu obišla svijet

Endin Čaušević

Do kraja prvenstva u Španiji ostalo je još samo jedno kolo iako je gotovo sve poznato što se tiče krajnjeg ishoda.

Klubovi u Španiji su već počeli da se pripremaju za narednu sezonu iako ova još uvijek nije zvanično završena. O transferima se već uveliko špekuliše, a kao i uvijek u centru pažnje su najviše Barcelona i Real Madrid.

Španski mediji objavili su prije nekoliko dana da je Barca dogovorila veliki transfer, te da će Antoine Griezmann od ljeta biti igrač katalonskog kluba. Nakon meča Real - Celta novinari su igrači Kraljeva Marcelu rekli da je Griezmann novi igrač Barce, a njegova "čudna" reakcija nasmijala je mnoge.

"Ma zaista se ne plašim tog scenarija čak i ako bude tako. Ta priča kruži u medijima već mjesecima", kroz smijeh je poručio Marcelo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.