Navijači nisu baš oduševljeni: Barcelona predstavila dresove za narednu sezonu

Ne sviđa im se gostujuća garnitura

Navijači nisu baš oduševljeni: Barcelona predstavila dresove za narednu sezonu

Endin Čaušević

Do kraja sezone u Španiji ostalo je još samo jedno kolo, a u Barceloni mogu biti zadovoljni s obzirom da su osvojili duplu krunu.

Katalonski klub je želio završiti sezonu bez ijednog poraza, no sinoć su priredili neugodno iznenađenje svojim navijačima porazom od Levantea. Ipak, na Camp Nou ističu da su zadovoljni duplom krunom iako se više sigurno očekivalo u Ligi prvaka.

Barcelona već radi na pripremama za narednu sezonu, a klub je predstavio dresove u kojem će igrači ovog tima nastupati u sljedećoj sezoni. Navijači nisu baš prezadovoljni onim što je Nike pripremio, a posebno se to odnosi na dizajn gostujuće garniture dresova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi