Čehinja poludjela

Šou Pliškove na kraju meča: Sutkinju 'izradila', uništila joj stolicu i istraumirala protivnicu

Češka teniserka Karolina Pliškova danas je napravila pravi šou nakon završetka meča na Mastersu u Rimu protiv Grkinje Marije Sakkari.

Pliškova je izgubila ovaj meč sa 2:1 u setovima nakon zaista velike borbe i skoro dva i pol sata tenisa, a još teže od poraza joj je pala jedna sudijska odluka.

Naime, Skkari je tokom meč lopte u jednom trenutku pogodila liniju (po mišljenju sutkinje), a Pliškova je vratila tu loptu sa pola snage misleći da će sutkinja sići sa stolice i vidjeti grešku linijskog sudije. Ipak, to se nije desilo, Čehinja je izgubila poen i meč.

U tom trenutku ona je prišla mreži, pozdravila se sa svojom protivnicom, krenula je da pruži ruku sutkinji, ali brzo se predomislila, izmakla joj ruku i počela udarati reketom po stolici na kojoj sjedi. To je prepalo i njenu protivnicu koja je u šoku gledala šta Pliškova radi. Srećom, brzo je sve prošlo i Čehinja je napustila teren.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.