Musemićevi izabranici se pripremaju za gostovanje na Grbavici

Posljednji trening Sarajeva pred derbi otvoren za navijače

Predstojeći vikend nam donosi posljednje utakmice sezone Premijer lige BiH, a najviše pažnje će svakako privlačiti vječiti derbi na Grbavici.

Iako subotnji derbi nema pretjeranog rezultatskog značaja ni za jednu ekipu, svakako će i Željezničar i Sarajevo željeti na što bolji način završiti sezonu i obradovati svoje navijače.

Fudbaleri FK Sarajevo se tako već neko vrijeme pripremaju za gostovanje na Grbavici, a sutra će sa početkom u 17:00 sati odraditi i posljednji trening pred vječiti derbi.

Treba dodati da će sutrašnji trening u Trening centru Bordo kluba biti otvoren za sve navijače koji žele doći i pružiti podršku izabranicima Husrefa Musemića pred derbi.

Susret Željezničara i Sarajeva je na rasporedu u subotu od 17:00 sati.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.