Džakmić: I nakon derbija želimo ostati trećeplasirani

Trener u stručnom štabu FK Sarajevo

Džakmić: I nakon derbija želimo ostati trećeplasirani

S. Mlaćo

Pomoćni trener FK Sarajevo Muhamed Džakmić najavio je predstojeći derbi protiv Željezničara. Džakmić je u toku svoje igračke karijere nosio kapitensku traku Bordo kluba, te je odigrao nekoliko utakmica protiv gradskog rivala.

"Nalazimo se na trećem mjestu i želimo tu da ostanemo. Dat ćemo sve od sebe da odigramo jednu dobru utakmicu. Cilj nam je da pobjedom završimo sezonu. Nadam se da ćemo uspjeti u tome", rekao je Džakmić, dodavši:

"Očekujem jednu dobru utakmicu u kojoj će publika imati i nešto da vidi. Rezultatski derbi nema pritisak niti za jedan tim. Izvjesno je da ćemo gledati jednu otvorenu utakmicu"

Trener bordo tima, prenio je kako teku pripreme za samu utakmicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mogu reći da je situacija na treninzima dosta dobra. Atmosfera je na visokom nivou obzirom na posljednje dobre rezultate koje smo napravili. Pripreme teku po planu. Što se tiče igračkog kadra, Crepulja će propustit derbi. Kao što je poznato, on je povrijedio koljeno i mora pauzirati. Svi ostali igrači su u treningu i konkurišu za utakmicu", zaključio je Džakmić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi