Odabrana službena lica za utakmice posljednjeg kola

Adis Mulahasanović sudi derbi na Grbavici

Odabrana službena lica za utakmice posljednjeg kola

Ovog vikenda zavrašava se još jedna sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine. Zrinjski je šampion, u Evropa ligu će Željezničar, Sarajevo i Široki Brijeg, a iz lige su ispali Čelik i Vitez.

Posljednje kolo ne donosi posebna uzbuđenja u rezultatskom smislu, ali svakako da će donijeti nekoliko jako zanimljivih duela. Posebno se izdvaja susret na Grbavici gdje će Željezničar u gradskom derbiju dočekati Sarajevo.

U subotu će biti odigrane četiri, a u nedjelju dvije utakmice. Susret Željezničara i Sarajeva sudit će Adis Mulahasanović iz Sarajeva uz pomoć Enesa Đozića i Dženana Milića. Istog dana se igra i susret između Borca i Slobode u Ligi za opstanak, a pravdu na istom će dijeliti Luka Bilbija iz Prijedra. Kada govormo o Ligi za opstanak, u subotu će biti odigrane i preostale dvije utakmice. Mladost će u Doboju kod Kaknja dočekati Čelik, a susret će suditi Admir Musić iz Sarajeva, dok će pravdu na susretu Viteza i GOŠK-a dijeliti Sabrija Topalović iz Zenice.

U nedjelju će biti odigrane dvije utakmice. Radnik će u Bijeljini dočekati Široki Brijeg, a sudac će biti Haris Kaljanac iz Sarajeva, dok će Pod Bijelim brijegom susret između Zrinjskog i Krupe suditi Admir Šehović također iz Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada su u pitanju TV prenosi, gledatelji će preko Moje TV gledati derbi sa Grbavice koji počinje u subotu od 17. sati, a preko BHRT-a prenosit će se meč Zrinjski-Krupa.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije