Nakon poziva u reprezentaciju za SP

Rashford je mnoge rasplakao porukom za majku

Midhat Šljivak

Napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford (20) našao se na spisku selektora Engleske Garetha Southgatea za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Ovaj 20-godišnji fudbaler zablistao je prije dvije godine u dresu Crvenih đavola. To mu je na kraju donijelo i nastup na Euru u Francuskoj, a i ovog ljeta ćemo ga gledati u dresu Gordog Albiona.

Rashford je za svoj uspjeh u profesionalnom svijetu najviše zahvalan majci Melanie (52) koja mu je najveća podrška.

Mnoge Engleze je rasplakao porukom koju joj je uputio nakon što je dobio poziv u nacionalni tim.

"Nakon svih godina koje si provela kraj linije po hladnoći i kiši, mama sada idemo na Svjetsko prvenstvo", napisao je Rashford.

U svijetu fudbala zaista je rijetkost vidjeti istinske vrijednosti nekog fudbalera, ali očigledno da ih mladi napadač Uniteda itekako ima i da ga novac nije pokvario.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.