Nagrađeni i Pirić, Stojkić...

Todoroviću trofej Filip Šunjić-Pipa, navijači počeli sa slavljem

Zrinjski u ovim trenucima igra posljednji meč sezone 2017/2018. u Premijer ligi u kojoj se, treći put u nizu, okitio naslovom prvaka BiH.

Prije početka utakmice upriličena je mala ceremonija. Ognjen Todorović je dobio trofej Filip Šunjić-Pipa, koji navijači tradicionalno dodjeljuju najborbenijem igraču u sezoni, a specijalna priznanja su dobili i Kenan Pirić, koji se oprašta od Zrinjskog i odlazi u Maribor, te Pero Stojkić kojem je ovo 203. utakmica kojom je postao rekorder po broju nastupa za Plemiće.

Utakmica je počela ubacivanjem velikog broja papirnatih traka u teren, zbog čega je utakmica malo kasnija, a zatim su domaći navijači priredili i koreografiju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.