Goran Karačić se vraća u Premijer ligu?

Ponovo oblači dres Plemića

Goran Karačić se vraća u Premijer ligu?

S. Mlaćo

Nogometaši Zrinjskog danas će u posljednjem kolu ove sezone Premijer lige BiH ugostiti Krupu, a nakon toga će uslijediti proslava titule prvaka, treće uzastopne popularnih Plemića.

Zrinjski je i ove sezone pokazao najviše, a u danas će posljednju utakmicu u dresu sa lentom ubilježiti golman Kenan Pirić koji je već ranije dogovorio saradnju sa slovenskim Mariborom.

Tako će u Zrinjskom u ljetnom prelaznom roku sigurno pokušati pronaći zamjenu za Pirića, a kako saznaje SportSport.ba nova 'jedinica' Mostaraca bi mogao postati Goran Karačić, koji je i ponikao u Zrinjskom, a u sezoni 2015/16 osvojio je titulu prvaka sa ovim klubom.

Nakon toga odlučio se na odlazak u turski Adanaspor, da bi posljednju polusezonu proveo na posudbi u njemačkom SV Sandahusenu.

U Zrinjskom su zainteresirani za njegove usluge s obzirom da su im poznate njegove kvalitete, a kako saznajemo ni sam Karačić ne bi imao ništa protiv povratka u Mostaru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 21-godišnjak koji je pet puta nosio dres mlade reprezentacije BiH ugovor sa Adanasporom imao do ljeta 2020. godine, pa bi u Zrinjski vjerovatno došao na novu posudbu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi