Ronaldo o špakulacijama za Neymara

"Svake godine nas povezuju s 50 igrača, a na kraju niko ne dođe u Real Madrid"

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar u posljednje vrijeme često se povezuje s Real Madridom, a svkodnevne špekulacije govore da će napustiti PSG ovog ljeta i potpisati za Kraljeve.

Međutim, Neymar je tek prošlog ljeta stigao u Pariz za nevjerovatnih 222 miliona eura iz Barcelone i teško je očekivati da će odmah promijeniti klub. Ipak, španski mediji ne odustaju od špekulacija da će Neymar doći u Real jer je prva želja Florentina Pereza.

O svakodnevnim špekulacijama za Neymara govorio je i Cristiano Ronaldo iako mu se baš nije svidjelo ovo pitanje od strane novinara. Portugalac je poručuo da on ne kontroliše transfere, ali da ne vjeruje da će Neymar doći u ovaj klub.

"Neymar dolazi u Real Madrid? Ne znam, ne mogu da kontrolišem te stvari. Ovdje sam već osam godina i svake sezone se barem 50 fudbalera povezuje s ovim klubom, a ustvari nikad niko ne dođe. Nekako vjerujem da će tako biti i ovaj put", rekao je Ronaldo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.