Del Bosque: Salah? Svejedno, bit će 4:1 za Real

Prognozirao finale Lige prvaka

Del Bosque: Salah? Svejedno, bit će 4:1 za Real

Trofejni španski trener Vicente del Bosque uvjeren je kako će njegov nekadašnji klub Real Madrid bez problema i ove godine osvojiti Ligu prvaka.

Real je na putu do finala izbacio PSG, Juventus i Bayern, a da Kraljeve ništa ne može zaustaviti da još jednom osvoje titulu uvjeren je i Del Bosque, koji se usudio i prognozirati rezultat.

"Real ima najbolji tim u Evropi, ali to moraju da podvrde u subotu. Iskreno, smatram da će Real slaviti protiv Liverpoola sa 4:1", kazao je Španac.

Dotakao se Del Bosque i Liverpoolovih fudbalera. Prema njegovom mišljenju, ni jedan od njih, pa ni Salah, ne bi mogao igrati u Realu.

"Ne mogu da pronađem igrača Liverpoola koji bi unaprijedio Real, čak ni Salah ne bi imao mjesta. Bale i Benzema su jako dobri, Karim jedno vrijeme nije bio u formi, no u posljednje vrijeme se probudio. Njih dvojica, kao i Ronaldo, Asensio i Vasquez su na istom ili višem nivou od Salaha", zaključio je Del Bosque.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Del Bosque je vodio Real u razdoblju od 1999. do 2003. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi