Velika priznanja za Aladžića i Galića

Najbolji golman i najbolji igrač futsal Premijer lige dolaze iz MNK Mostar SG Staklorad

U tradicionalnom izboru najboljih pojedinaca u bh. nogometnim prvenstvima u sezoni za nama, najboljim golmanom futsal Premijer lige BiH proglašen je čuvar mreže MNK Mostar SG Staklorad Stanislav Galić, dok je za najboljeg igrača izabran futsaler Mostaraca Marijo Aladžić. 

"Ponosan sam na svoj uspjeh. Već drugu godinu zaredom dobitnik sam priznanja, koje je i ovog puta dodatni motiv da u nastavku karijere budem bolji i pružam više. Želim daljim igrama potvrditi i da ove dvije nisu bile slučajne. Hvala saigračima bez kojih sigurno ne bih uspio", izjavio je Marijo Aladžić.

Zadovoljan je i najbolji golman Stanislav Galić.

"Lijepo je osjećaj, posebno kad znaš da si biran od strane trenera i kapitena, koji su tvoji rivali na terenu. Hvala svima njima, a posebno hvala saigračima bez kojih ne bih osvojio ovu nagradu. Hvala i stručnom štabu na čelu s Mirsadom Fazlinovićem i Upravi na čelu s gospodinom Amelom Bajgorićem, koja nam je omogućila vrhunske uslove za rad i napredak. Moram spomenuti i kondicionog trenera Borisa Kajana, koji mi je pomogao da nakon povrede budem bolji i jači i da se odmah vratim u pravu formu. Hvala svima", poručio je Galić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.