Mostar SG Staklorad: Od ljeta u nove radne pobjede

Najavljen dolazak pojačanja

Mostar SG Staklorad: Od ljeta u nove radne pobjede

Tačka na još jednu uspješnu sezonu u Futsal klubu Mostar SG Staklorad, nakon proslave i ostalih aktivnosti koje su se ticale samih igrača, stavljena je jučerašnjim sastankom Uprave i Stručnog štaba.

Članovi Upravnog odbora konstatovali su tom prilikom da su u potpunosti zadovoljni sezonom koja je iza ovog kluba, te da nemaju ni najmanju zamjerku kad je riječ o igrama, rezultatima i ponašanju igrača.

Čestitali su, također članovima Stručnog štaba i igračima još jednu titulu prvaka Bosne i Hercegovine, te im poželjeli uspješan rad i u narednoj sezoni. A za trener i klupsku administraciju, nova sezona praktično već je započela.

Na sastanku je razmotren plan rada i akitivnosti kad je riječ o narednoj sezoni u kojoj će ovaj klub ponovo predstaviti Bosnu i Hercegovinu u UEFA-inim takmičenjima. Detaljan plan svih aktivnosti bit će poznat već nakon narednog sastanka, koji bi se trebao održati do kraja tekuće sedmice.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Klub tokom ljetnog prelaznom roka namjerava angažovati nova provjerena pojačanja, koja bi bila od pomoći u evropskim takmičenjima, kao i u domaćem šampionatu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije