Nesretni Juan zaradio nekoliko šavova

Ronaldo razbio glavu kamermanu, pa mu se iskupio poklonom

Fudbaleri Real Madrida su u Kijevu večeras odradili zadnji trening pred sutrašnje veliko finale Lige prvaka, a pomenuti trening Kraljeva će posebno dugo pamtiti kamerman Juan Lorenzano Prieto.

Naime, on je snimao trening Kraljeva kada je Ronaldo upitio jednu loptu u njegovom pravcu. Lopta je pogodila Prieta koji je potom, vjerovatno, udario glavom u kameru i zaradio duboku posjekotinu iznad desnog oka.

Ronaldu je očigledno bilo krivo što se to desilo, pa je nesretnom kamermanu u znak izvinenja poklonio jaknu u kojoj je trenirao.

Kamerman je zaradio nekoliko šavova na glavi, ali nije zamjerio Ronaldu, već je "pozirao" sa njegovim poklonom i friško saniranom posjekotinom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.