Legendarni Brazilac

Ronaldo prognozirao finale Lige prvaka

Brazilac Ronaldo prognozirao je ishod finalne utakmice Lige prvaka koja je na programu sutra.

Ronaldo će duel u Kijevu pratiti s posebnim žarom, budući da će u finalu igrati Real u kojem je svojevremeno ostavio veliki trag, pa stoga i ne čudi kome daje prednost sutra...

"Mislim da će biti 3:2 za Real Madrid. Imao sam neke sumnje tokom sezone, ali 'kraljevski klub' je uspio da dovede stvari u red i ponovo dođe do historijskog uspjeha", kazao je Ronaldo, koji je potom iznio riječi hvale za Liverpoolovog fudbalera Mohameda Salaha.

"Obožavam ga, izgleda kao Messi. On je igrač sa nevjerovatnim kvalitetom. Pročitao sam nedavno njegovu izjavu da sam mu ja bio inspiracija i veoma sam bio uzbuđen zbog toga."

Finale Lige prvaka između Reala i Liverpoola se, podsjetimo, igra sutra s početkom u 20:45 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.