Osnovci iz Doboja kod Kaknja bili su presretni nakon što su upoznali i fotografisali se s našim reprezentativcima

Osnovci iz Kaknja slikali se s našim zvjezdama

Reprezentativci BiH trenirali u Zenici, Spahić, Ibišević i Misimović u fokusu

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je odradila trening u svojoj bazi u Zenici. U posebnom fokusu bile su naše tri legende, koje se u ponedjeljak opraštaju od dresa reprezentacije.

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je odradila trening u svojoj bazi u Zenici. U posebnom fokusu bile su naše tri legende, koje se u ponedjeljak opraštaju od dresa reprezentacije.

Spahić, Misimović i Ibišević bili su dobro raspoloženi, kao i ostali reprezentativci, a posebno ovi mlađi, koji su iskoristili priliku da upoznaju naše legende i prime koji savjet.

Naši reprezentativci su imali i malu posjetu, dječaci iz Osnovne škole iz Doboja kod Kaknja uljepšali su cjelokupnu sliku i atmosferu na današnjem treningu. Oni su iskoristili priliku da se fotografišu sa svim našim zvijezdama, a naravno najviše su u fokusu bili Spahić, Pjanić i Džeko. Na kraju je napravljena i zajednička fotografija, a dječaci iz Kaknja sigurno nose lijepe uspomene iz Zenice.

Kada je u pitanju trening, koji je bio otvoren standardno 15-tak minuta za medije, mogli smo vidjeti lagano trčkaranje, te standardnu "ševu" i opuštenu atmosferu u našoj selekciji.

Sutra će izabranici Roberta Prosinečkog trenirati na Bilinom polju, te odraditi i zvaničnu press konferenciju prije utakmice u ponedjeljak.

Nema sumnje da se protiv Crne Gore očekuje jedna praznična atmosfera, iskreno se nadamo punim tribinama Bilinog polja, jer su to Spahić, Misimović i Ibišević svojim igrama u reprezentaciji svakako i zaslužili

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.