Od Papca se mnogo očekivalo, ali nije uspio donijeti pozitivan pomak u selekciji igrača koji dolaze na Grbavicu

Neće produžiti saradnju

Saša Papac okončao epizodu u Željezničaru

Endin Čaušević

Nekadašnji reprezentativac BiH, Saša Papac, prije nešto više od pola godine preuzeo je funkciju sportskog direktora u FK Željezničar.

Papac je s Željom potpisao saradnju do kraja ovog mjeseca i poručio je da neće ostati na Grbavici iako je dobio ponudu da potpiše novi ugovor s ovim klubom. On je odlučio da napusti Želju po isteku saradnje, a Plavima je poželio dosta sreće u budućnosti.

"Dana 01.06.2018. godine ističe moj ugovor sa FK Željezničar. Biti sportski direktor u klubu sa tako dugom i bogatom tradicijom je za mene bila velika čast i privilegija. Ovim putem želim da se zahvalim svima u klubu na ukazanom povjerenju u proteklih sedam mjeseci. Želio bih također istaknuti sjajnu saradnju koju sam imao u proteklom periodu sa svim uposlenicima u klubu", rekao je Papac za zvaničnu stranicu FK Željezničar.

Papac je od dolaska na funkciju sportskog direktora Plavih učestvovao aktvno u dovođenju novih igrača, a od njegovog dolaska su za Želju potpisali Adi Mehremić, Stojan Vranješ, Andrej Modić i Kenan Hadžić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.