Crnogorski reprezentativac interesantan Željezničaru?
Igrač crnogorskog prvaka već je nastupao u BiH

Plavi pratili defanzivca Sutjeske

Crnogorski reprezentativac interesantan Željezničaru? · Saznajemo

Samir Mlaćo

Iako se u jednom trenutku pred kraj sezone činilo da će se titula prvaka slaviti na Grbavici, FK Željezničar se na kraju morao zadovoljiti peharom Kupa i drugim mjestom u ligi.

Sigurno je da će u ljetnom prelaznom roku biti veoma burno na Grbavici, s obzirom da nekoliko igrača ističe važeći ugovor, dok će neki dobiti odriješene ruke u potrazi za novom sredinom.

Na Grbavici već kuju planove i mogućim pojačanjima, a kako saznaje SportSport.ba struci tima iz Doline ćupova interesantan je crnogorski reprezentativac Miloš Bakrač, koji trenutno nosi dres Sutjeske iz Nikšića, prvaka Crne Gore.

Bakrač je sa Sutjeskom suvereno došao do titule, sa čak devet bodova više od drugoplasiranog kolo prije kraja sezone.

Na kraju ove sezone će postati slobodan nogometaš, a iz Željezničara su ga pratili u derbiju Sutjeske i Budućnosti (3:2).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 26-godišnji defanzivac je za mladu reprezentaciju Crne Gore upisao 11 nastupa, a sada je dobio poziv selektora "A" Ljubiše Tumbakovića za meč protiv Bosne i Hercegovine u Zenici.

Zanimljivo da je Bakrač već nastupao u BiH, nosio je dres Travnika i to samo jedan meč, a nastupao je i za OFK Beograd U-19, FC Sion, FC Sion U-21, te Budućnost iz Podgorice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti