Ostaje li Kajkut na Grbavici?

Još uvijek nije poznat status iskusnog napadača

Ostaje li Kajkut na Grbavici?

S. Mlaćo

Kada je 20. maja prošle godine u Bijeljini zatresao sa 11 metara mrežu Radnika i Zrinjskom donio novu titulu prvaka, Saša Kajkut je uz glavnog sudiju tog meča Antonija Bandića bio najomraženija ličnost kod navijača Željezničara.

Nije za tim puno mario iskusni napadač, čak im je poručio da oni koji gube imaju se pravo ljutiti, a onda onda je stigao upravo u Dolinu ćupova.

Tamo gdje su nešto ranije spominjali ga samo uz najveće uvrede. Potpisao je jednogodišnji ugovor, a iz Željeznčara su vjerovali da je upravo Kajkut taj koji svojim pogocima može titulu donijeti na Grbavicu, iskustvom biti prevaga za ono što na Grbavici već godinama sanjaju.

Igrom slučaja titula je ove godine otišla u bivši klub 33-godišnjaka koji je za Željezničar upisao 23 nastupa u Premijer uz četiri pogotka i tri asistencije. Posljednje dvije utakmice proveo je na klupi, a važeći ugovor ima do osmog mjeseca ove godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S obzirom da zbog Evrope Plavi neće dugo odmarati, čelnici Željezničara će uskoro obaviti razgovore sa Kajkutom, a kako nezvanično saznajemo do nastavke saradnje neće doći.

Kajkut je pored Željezničara i Zrinjskog nosio i dres Krue, Pae Veria, South China, Čelika, Borca, Sheriffa, Bakua, Pomorca, Zadra, Karlovca, Kozare...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi