Bh. veznjak nakon remija sa Crnom Gorom i oproštaja legendi naše selekcije

Pjanić: Čast mi je bila igrati sa Misimovićem, Spahićem i Ibiševićem

Danas je u Zenici odigran prijateljski susret između BiH i Crne gore koji je na kraju završen rezultatom 0:0.

Publika nije mogla uživati u previše atraktivnom fudbalu, ali je svakako ovaj susret bio poseban jer su se i zvanično od reprezentativnog dresa oprostili Zvjezdan Misimović, Emir Spahić i Vedad Ibišević. O njihovom oproštaju i samoj utakmici govorio je Miralem Pjanić.

"Oni su puno donijeli fudbalu u BiH, puno su dali našoj džravi. Čast mi je bila da igram sa njima. Ostavili su zaista veliki trag u našoj državi", poručio je Pjanić, pa dodao:

"Što se tiče utakmice, imali smo šansi. Ali sada je teško igrati, puno je umora. Neki igrači su u pauzi nakon prvenstava, tako da nisu u najboljoj formi, ali važno je da nije bilo povreda... Sljedeća utakmica protiv Južne Koreje sigurno neće biti lagana."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.