Bh. napadač nakon oproštaja u Zenici

Ibišević: Možda sam i pravio greške, ali htijenje nikada nje izostajalo

Danas je u Zenici odigran prijateljski duel selekcija Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Na Bilinom polju su izostali golovi, pa je susret završen rezultatom 0:0.

Ipak, danas je u prvom planu bio oproštaj legendi naše selekcije Zvjezdana Misimovića, Vedada Ibiševića i Emira Spahića.

O oproštaju je nakon utakmice govorio Vedad Ibišević.

"Spremali smo se za to, znali smo šta će biti. Bez obzira na to emocije su proradile, pa sam pokušao da sve to prođe sto prije da još više emocije ne bi izašle na vidjelo. Svakako da je bilo teško", izjavio je Ibišević, pa se osvrno i na veliki transparent BH Fanaticosa u njegovu čast:

"Velika čast. Hvala im za to. Kroz karijeru sam uvijek pokušavao da dam svoj maksimum. Možda sam nekada i pravio greške na terenu, ali htijenje nikada nije izostajalo... Meni je bila čast i zadovoljstvo predstavljati ljude Bosne i Hercegovine. Odrastao sam u najtežim trenucima za ovu zemlju, nosio sam to u sebi. Osjećao sam povezanost sa svim ljudima koji su dolazili na utakmice. Uživao sam, imao sam veliku čast da budem dijelom reprezentacije."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi