Legendarni trojac se oprostio od reprezentacije: "Neka se sad mlađi nerviraju"

Misimović, Spahić i Ibišević nakon oproštaja

Legendarni trojac se oprostio od reprezentacije: "Neka se sad mlađi nerviraju"

U 17. minuti prijateljskog susreta na Bilinom polju između BiH i Crne Gore igru su napustili Zvjezdan Misimović, Emir Spahić i Vedad Ibišević.

Na ovaj način legendarni trojac bh. fudbala se i zvanično oprostio od dresa reprezentacije uz ovacije i aplauze tribina Bilinog polja.

"Poseban osjećaj za svakoga od nas. Opraštamo se od dresa koji smo nosili dugo godina, za koji smo potrošili puno snage, živaca, emocija... Sada je sve završilo, neka se sad mlađi malo nerviraju", poručio je Emir Spahić, dok je Vedo Ibišević poručio:

"Spremali smo se za ovaj trenutak, znali smo šta nas čeka. Emocije su proradile, to je normalno. Doživjeli smo lijepih trenutaka sa reprezentacijom, pa je to razumljivo. Želio sam da sve što prije završi, da emocije ne bi dodatno proradile."

"Fenomenalan osjećaj je bio konačno se danas oprostiti. Ja več duže vrijeme nisam u reprezentaciji, ali danas sam se zvanično oprostio. Lijepo bi bilo dobiti ovu utakmicu, to bi bilo odlično, onako za kraj", dodao je legendarni Miske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi