Nestalo prostora u vitrinama

Čudan problem za Real Madrid nakon 13. titule prvaka Evrope

Real Madrid se našao u veoma čudnom problemu nakon što je osvojio 13. titulu prvaka Evrope. 

Kraljevski tim je pobijedio Liverpool sa 3:1 u subotu navečer u Kijevu i na taj način je treću sezonu zaredom postao prvak Evrope.

Ipak, to nisu dobre vijesti za ljude koji održavaju Realov klupski muzej jer će u narednim danima imati pune ruke posla. Naime, najnoviji trofej Lige prvaka Real nema gdje da smjesti jer u vitrinama predviđenim za evropske trofeje više nema mjesta.

Upravo zbog toga posljednji u nizu trofeja nije našao svoje mjesto sa 12 ostalih, a to će se desiti tek za nekoliko dana nakon što radnici koji su za to zaduženi preurede prostor gdje se nalazi vitrina.

Ako Madriđani nastave ovako igrati u Ligi prvaka vjerovatno bi i u narednim godinama mogli imati slične probleme.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.