Ugovor do ljeta 2020. godine

Kadušić produžio ugovor sa Zrinjskim

Mladi fudbalski reprezentativac BiH Advan Kadušić produžio je vjernost Zrinjskom.

Dvadesetogodišnji defanzivac je u Zrinjski stigao u zimskom prijelaznom roku potpisavši amaterski ugovor do kraja sezone, a nakon zapaženih igara nagrađen je novim, profesionalnim, ugovorom.

Kako je saopšteno na zvaničnoj klupskoj stranici, Kadušić je potpisao sa Zrinjskim novi ugovor, prema kojem će dres s lentom nositi do ljeta 2020. godine.

Kadušić se odmah po dolasku u Zrinjski izborio za mjesto startera i u protekloj polusezoni je odigrao gotovo sve utakmice. Prethodno je u karijeri, podsjećanja radi, igrao za FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.