Nije odigrao nijednu utakmicu

Džijan završio epizodu u Zrinjskom

Aktuelni bh. šampion HŠK Zrinjski u pripreme za novu sezonu će ući bez Hrvoja Džijana.

Ovom 21-godišnjem odbrambenom fudbaleru, koji je u Zrinjski stigao u januarskom prijelaznom roku, je istekla posudba i on vraća se u Dinamo Zagreb za koji je ugovorom vezan do 2019. godine.

Džijan za vrijeme provedeno u Zrinjskom nije se uspio izboriti za minutažu kod trenera Sliškovića i mostarski klub napušta bez ijedne odigrane utakmice, no svejedno Plemići su mu se zahvalili...

"HŠK Zrinjski se zahvaljuje Hrvoju na profesionalnom odnosu te mu želi puno sreće i uspjeha u nastavku karijere", saopšteno je iz tabora Zrinjskog.

Inače, Džijan je bivši omladinski reprezentativac Hrvatske. Seniorsko iskustvo je još sakupljao u Cibaliji, Sesvetama...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.