Bek Arsenala odmara u Hercegovini

Zmajevi su u Južnoj Koreji, a gdje je Kolašinac?

Midhat Šljivak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će protiv Južne Koreje odigrati prijateljski meč kojeg će zbog lakše povrede propustiti Sead Kolašinac.

Fudbaler Arsenala otkazao je nastup u nacionalnom timu u prijateljskim utakmicama, a dio odmora pred povratak u London provodi u Hercegovini.

On je stigao u Domanoviće kod Čapljine, gdje ima porodičnu kuću i gdje žive njegove daidže, a njegov dolazak je izazvao veliku radost posebno među mlađim žiteljima ovog mjesta.

Mališani su se veoma obradovali dolasku zvijezde Arsenala i tokom posjete lokalnoj školi svi su iskoristili priliku da se fotografišu s njim.

U znak zahvalnosti za dolazak direktorica škole je Kolašincu uručila i prigodan poklon.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.