Ima se, može se: Koliko vrijedi odjeća koju nosi Granit Xhaka?
U novcu kojeg prima popularni fudbaler Arsenala uživa i njegova supruga, a to se vidi i po torbi koju nosi. Mnogi u BiH posjeduju jeftiniji automobil.

Kada ste fudbaler iz Premier lige, onda nema problema...

Ima se, može se: Koliko vrijedi odjeća koju nosi Granit Xhaka?

Igrači koji igraju u Premier ligi, posebno za najbogatije klubove, imaju novca da si priušte gotovo što požele. Jedan od njih je i vezni fudbaler Arsenala Granit Xhaka. 

Xhaka je prije skoro dvije godine igrao za Borussiju Monchengladbach i tada je također imao mnogo novca, ali sigurno ne kao danas. U posljednje vrijeme on se često hvali na Instagramu skupocjenim odjevnim predmetima kao što su Versace jakna, Gucci patike ili Dsquared2 Spatter farmerice.

Britanski The Sun donosi priču koliko ti odjevni predmeti koštaju. Prije nego što vam to kažemo, podsjetit ćemo vas da je Xhaka fudbaler koji sedmično zarađuje 90.000 funti u Arsenalu, tako da njemu nije problem da si to priušti.

Na prvoj fotografiji možemo vidjeti švicarskog reprezentativca u društvu brata kako hoda ulicama Londona na Dan nezavisnosti Kosova. Na njemu je Moncler LACET prsluk. U pitanju je skupocjena marka, a konkretno prsluk kojeg nosi Xhaka vrijedi čak 575 funti. Osim toga, na fotografiji se primjete i Christian Louboutin Louis Junior patike koje koštaju 625 funti. Prava sitnica, rekli bismo. 

Na narednoj fotografiji Xhaka je u društvu supruge Leonite Lekaj. Kao što možemo primjetiti i njegova supruga uživa u visokim primanjima koja muž ima, pa nosa Gucci Dionysus torbu koja košta 1490 funti. Neki u BiH vozaju jeftinije automobile...Nadalje, Xhakina majica sa ove fotografije vrijedi čak 155 funti, iako se na prvu čini kao najobičnija moguća. On je veliki ljubitelj marke Christian Louboutin, pa ima još jedne njihove tenisice koje koštaju 1200 funti. 

Idemo dalje. Xhaka je sam na ovoj fotografiji, u kućnoj atmosferi, vjerovatno spreman da izađe u grad. Na njemu su farmerice koje vrijede 420 funti jer je u pitanju Dsquared2 Splatter marka, a tenisice ovog puta vrijede skromnih 625 funti iako je u pitanju ponovo Christian Louboutin marka. Naravno, upitno je koja je marka sata u pitanju, a vjerujemo da on vrijedi mnogo više od farmerki i patika. Dakle, iako nema pretjerano mnogo garderobe na ovoj fotografiji, sigurno da vrijednost iste prelazi 2.000 funti. 

Jedna od jeftinijih varijanti u kojima se Xhaka pojavio u posljednje vrijeme je upravo ona koju ćemo posljednju obrađivati. U pitanju je proljetno izdanje švicarskog igrača sa običnom bijelom majicom, tanjom jaknom, bijelim tenisicama i farmerkama. Jakna sa fotografije košta 350 funti, a kako i ne bi kada je u pitanju Versace marka. Ipak, kada poredimo ovu jaknu sa prslukom kojeg smo ranije vidjeli, onda je ona čak i jeftina. Nadalje, patike konačni nisu Christian Louboutin već Gucci, a ove vrijede 410 funti. Eto, tako izgleda Xhaka u jeftinijem izdanju.

Za kraj samo ćemo dodati da je Švicarac, koji inače vuče korijene sa Kosova, tokom ove sezone odigrao ukupno 37 utakmice za Arsenal i postigao je tri gola uz šest asistencija.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Senko Samic
Ovo je stvarno dno sna naseg sportskig novinarstva da ovakva vijest bude na naslovnoj stranici jednog sportskog portala. Tuga jad i cemer bosanskog sportskog novinarstva zutilo od stampe. Pa kako idioti nevidite da se sramotite gdje ste vi zavrsili faks u travniku ili brckom. Tugaaaaaaaaass
18 2
tokaca
Jebo se u materi pa ovo nebi raja po avliji obukla.
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi