Foto: FK Željezničar/Arnej Misirlić

Tri garniture za narednu sezonu

Željo predstavio nove dresove, navijači su oduševljeni!

FK Željezničar je nedavno promijenio proizvođača opreme, pa će tako Plavi sa Grbavice u novoj sezoni nositi dresove britanskog proizvođača UMBRO-a.

Danas su iz Željezničara zvanično predstavili nove garniture dresova za sezonu 2018/2019, a navijači kluba sa Grbavice mogu biti prezadovoljni. Naime, sve tri garniture izgledaju sjajno.

Prve dvije garniture, plava i bijela, se odlikuju sjajnim dizajnom i detaljima koji će oduševiti navijače ovog kluba, dok treća garnitura, kako poručuju iz Željezničara, predstavlja povratak korijenima i za nju je izabrana boja "uniformi željezničara radnika".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.