United mu novi klub?

Capellu 'izletjelo': Valjda je svima jasno gdje želi Ronaldo

Edmir Škorić

Čini se da Cristiano Ronaldo više nema motiva u Real Madridu i da je, nakon Zinedinea Zidanea, i sam spreman da ode.

Nije to portugalska zvijezda nigdje izjavila niti objavila, to su tvrdnje nekadašnjeg trenera Real Madrida Fabija Capella, kojem je jasno da CR7 želi neki novi izazov i da mu je želja da ode u - Manchester United.

"Mislim da Cristiano Ronaldo želi da se vrati u Manchester i da igra za United, a da ga trenira njegov sunarodnjak Jose Mourinho", rekao je Capello za Sky Sport Italiju.

Kako onda nadoknaditi eventualni gubitak Ronalda?

"Real Madrid bi trebao da se oporavi od tog gubitka Ronalda u smislu postignutih golova, a onda bi jedino dostupno ime bio Rober Lewandowski", smatra Capello.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Karim Benzema može da ostane, Florentino Perez ga posebno obožava", dodao je italijanski stručnjak.

Da nešto ne štima bilo je jasno i nakon osvojene Lige prvaka, kada je Ronaldo iz čista mira novinarima kazao: "Bilo je lijepo u Madridu svih ovih godina".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti