Samo jedan igrač Real Madrida nije se zahvalio Zidaneu

Samo jedan igrač Real Madrida nije se zahvalio Zidaneu

Edmir Škorić

Svi su, nakon što je Zinedine Zidane najavio da odlazi, odlučili da mu se zahvale i upute neku oproštaju poruku. Dobro, ne baš svi.

Samo je Sergio Ramos razgovarao sa Zidaneom prije nego će ovaj donijeti konačnu odluku, pa je španski reprezentativac jedva ubjeđivao saigrače da Zizu stvarno odlazi.

I svi su na društvenim mrežama ostavili neku oproštajnu poruku ili zahvalnicu za Zidanea, samo jedan igrač je to ignorisao u potpunosti.

O kome se radi? O Garethu Baleu. O dvostrukom strijelcu u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola. Možda je Velšanin samo zaboravio da se oglasi na Twitteru, a možda je razlog to što ne cijeni legendarnog Francuza, jer mu nije dao puno da igra u ovoj sezoni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zanimljivo je također da je Zidane za dvije i po godine boravka u Madridu doveo samo tri igrača, a to su Theo Hernandez, Dani Ceballos i Alvaro Morata.

Zidaneov odlazak bi mogao značiti i kraj jedne Realove ere, pošto se navodi da bi mogao otići i Ronaldo, pa Bale i mnogi drugi. Još nije poznato ko će sada sjesti na klupi Kraljeva, mada je veliki broj kandidata.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi