Reprezentativac BiH pakuje kofere?

Zakarić pred odlaskom, želi ga velikan iz regiona

Goran Zakarić će ovog ljeta biti 'vruća roba' na fudbalskom tržištu.

Ovaj 25-godišnji ofanzivac se sjajnim igrama u dresu Željezničara izborio za mjesto u reprezentaciji BiH, a ujedno je i skrenuo pažnju nekoliko renomiranih klubova, među kojima je i beogradski Partizan.

Srbijanski mediji, konkretno Telegraf, objavio je kako Partizan želi da doved Zakarića ukoliko Humsku ovog ljeta napusti Zoran Tošić. Isti izvor tvrdi kako su pregovori sa Zakarićem u poodmakloj fazi, a u ovom momentu nije poznato koliko bi crno-bijeli bili spremni izdvojiti za transfer, budući da krilnom fudbaleru Željezničara ugovor važi do 2019. godine.

Telegraf opisuje Zakarića kao fudbalera koji se bolje služi lijevom nogom, a odlikuju ga brzina, dobra igra "jedan na jedan", smisao za asistenciju, izgrađen i precizan šut. To mu je uostalom i donijelo veoma dobru statistiku tokom protekle sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šta će od cijele priče na kraju biti, ostaje da se vidi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.