Ništa od preuzimanja Željezničara: Nenad Lalatović našao novi angažman!

Preuzima Radnički

Ništa od preuzimanja Željezničara: Nenad Lalatović našao novi angažman!

M. Šljivak

Ime Nenada Lalatovića spominjalo se proteklih dana u kontekstu preuzimanja sarajevskog Željezničara.

I sjajni 40-godišnji stručnjak je u razgovoru za SportSport.ba istakao da bi mu bila čast voditi tim poput Želje, ali kako stvari stoje, Lalatović neće preuzeti ekipu sa Grbavice.

Bivši trener Čukaričkog, kako tvrde srpski mediji, dogovorio je sve uslove sa Radničkim iz Niša i predvodiće ovaj tim u narednoj sezoni.

Razgovori sa predsjednikom niškog kluba Ivicom Tončevim trajali su četiri sata. Na kraju su prošli pozitivno i Lalatović je pristao da preuzme Nišlije sa kojima će igrati i kvalifikacije za Evropsku ligu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Lalatović je u trenerskoj karijeri pored Čukaričkog vodio nekoliko poznatih klubova među kojima su Vojvodina i Crvena zvezda.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi