Ništa od Argentinca (Foto: EPA)

Ništa od Argentinca

Real odustao od Pochettina: Nemoguće je...

Midhat Šljivak

Mauricio Pochettino neće preuzeti madridski Real.

Nakon odlaska Zinedinea Zidanea sa klupe Kraljevi su ostali bez trenera, a argentinski stručnjak je postao glavni kandidat za preuzimanje tima.

Međutim, od dolaska Pochettina u Madrid neće biti ništa. Španski mediji su objavili danas kako je predsjednik Reala Florentino Perez odustao od angažovanja Argentinca zbog teškoća u pregovorima sa čelnim čovjekom Tottenhama Danielom Levyjem.

Tako Pochettino neće sjesti na klupu Madriđana. Rukovodstvo prvaka Evrope kreće u potragu za nasljednikom Zinedinea Zidanea, a mnoga imena se povezuju sa klupom Reala.

Max Allegri, Jurgen Klopp, Maurizzio Sarri, Michael Laudrup su kandidati koji se spominju, a odluka bi trebala da se donese već početkom sedmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.