Nijemac ostaje u Hoffenheimu

Riječ je svetinja: Perspektivni trener odbio Real Madrid kako ne bi prekršio obećanje

Edmir Škorić

U Real Madridu i dalje traže trenera, pošto ih je nedavno napustio Zinedine Zidane.

Zidaneova neočekivana odluka šokirala je sve u Realu, ali Kraljevi ne gube vrijeme i žele što prije da pronađu njegovog nasljednika. Svakodnevno se pojavljuju novi kandidati, ali i razne informacije.

Tako je njemački Bild ekskluzivno objavio kako je vodstvo Reala kontaktiralo Juliana Nagelsmanna, ali mladi i talentovani njemački trener odbio je da pregovara s Madriđanima.

On je, prema pisanju Bilda, dao riječ Hoffenheimu i ne želi da ode, već da odradi i narednu sezonu u kojoj će Hoffenheim igrati u Ligi prvaka.

Obzirom da je i on otpao, a prethodno i Maurizio Pochettino, ostaju imena poput Mauruzija Sarrija, mada je Italijan bliže Chelseaju nego Realu, te Massimiliana Allegrija, a spominje se i Arsene Wenger.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.