Šale na Twitteru

Džeko predmet ismijavanja: Za sve je kriva jedna fotografija...

Napadač Rome i kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko ovih dana boravi u Japanu gdje uživa u odmoru nakon teške sezone.

Odmah po završetku prijateljskog susreta između naše i reprezentacije Južne Koreje, Džeko je otputovao na odmor sa suprugom Amrom u Japan i objavio nekoliko veoma zanimljivih fotografija.

Jedna od njih bila je baš zanimljiva i administratorima zvaničnog Twitter profila Rome, pa su odlučili da se malo našale sa našim reprezentativcem.

Napravili su fotomontažu Džekine slike i između ostalog ga stavili na fotografiju sa LeBronom Jamesom. Mora se priznati da su prilično kreativni...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.