Dođe li on, neće biti dosadno susjedima

Nestašni Kukoč ponovo u 'starom jatu'?

Nestašni hrvatski fudbaler Tonći Kukoč, koji je doskora nosio dres aktuelnog bh. prvaka Zrinjskog, mogao bi ponovo promijeniti klub.

Kukoč se nakon avanture u Zrinjskom skrasio u Mađarskoj, gdje je zimus potpisao ugovor sa Honvedom, no nije isključeno da napusti klub iz Budimpešte i vrati se u 'staro jato'.

Hrvatski mediji pišu kako je Kukoč ponuđen Hajduku, u kojem je ujedno i započeo svoju karijeru, no posljednju riječ oko njegovog dolaska će dati sportski direktor Saša Bjelanović i trener Željko Kopić.

Za sebe je Kukoč u prošlosti volio otvoreno kazati kako je "najbolji lijevi bek bugarske lige" u doba kada je igrao za CSKA iz Sofije, a ukoliko se sada vrati u Hajduk, zasigurno neće biti dosadno Splićanima.

Posljednji put Kukoč je Hajdukov dres nosio 2013. godine, kada je napravio prvi inostrani angažman prelaskom u italijansku Bresciju. Kroz karijeru je kasnije još igrao za CSKA, Livorno, Como, Zrinjski i Honved.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.