Zrinjski dobio konkurenciju: Arežina ima još dvije ponude na stolu
Veznjak Mladosti iz Doboja kod Kaknja ovog ljeta mijenja sredinu.

Veznjak Mladosti veoma tražen

Zrinjski dobio konkurenciju: Arežina ima još dvije ponude na stolu · Saznajemo

Vezni fudbaler Mladosti iz Doboja kod Kaknja Filip Arežina bit će veoma tražen ovog ljeta na transfer tržištu.

Ovaj 25-godišnji fudbaler iza sebe ima još jednu uspješnu sezonu u kojoj je postigao pet golova i upisao osam asistencija u Premijer ligi BiH, pa je u 'potjeru' za njim već krenuo mostarski Zrinjski, kako je SportSport.ba objavio prije nekoliko dana.

Ipak, kako saznajemo, pojavila su se nova dva kluba koja će se boriti za ovog veznog igrača, a u pitanju su Željezničar i splitski Hajduk. Dakle, Arežina sada ima tri opcije na stolu i pitanje je za koju će se na kraju odlučiti.

Podsjetimo da se radi o fudbaleru koji je igrao za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a svojevremeno je bio i A reprezentativac te je bio sa reprezentacijom na Kirin kupu u Japanu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je prije Mladosti nastupao za Slogu Uskoplje, Zrinjski u dva navrata, Olimpik, Rudeš, Rudar Prijedor i poljski Tychy.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi