Srbijanski stručnjak više nije trener Slobode

Petrović: Korektno smo se rastali, ali sam iznenađen

Slavko Petrović je od ljeta 2017. godine bio na klupi Slobode, ipak sa čelnicima tuzlanskog kluba nije postignut dogovor o nastavku saradnje, pa će na Tušanj stići novi šef stručnog štaba.

Petrović je uspio osigurati opstanak Slobode u društvu najboljih, ali on neće predvoditi Tuzlake u novoj sezoni.

"Nismo se dogovorili o nastavku saradnje. Slobodi želim sve najbolje u novoj sezoni... Rastali smo se korektno, ali moram reći da sam iznenađen. Napravio sam plan i program priprema, sve sam podredio novoj sezoni", izjavio je Slavko Petrović za SportSport.ba nakon vijesti da srbijanski stručnjak napušta Tušanj, pa dodao:

"Ne bih dolazio iz Njemačke da nisam bio uvjeren da ćemo nastaviti saradnju. Tako je kako je. Nismo se dogovorili i idemo dalje".

Navodno je, prema saznanjima SportSport.ba, Admir Smajić novi trener Slobode, a uskoro se očekuju i zvanična potvrda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.