Petrović sutra proziva na Tušnju
Počinju pripreme za novu sezonu

Okupljaju se igrači Slobode

Petrović sutra proziva na Tušnju

Midhat Šljivak

FK Sloboda Tuzla sutra će početi pripreme za novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Trener tima sa Tušnja Slavko Petrović sutra će održati prozivku fudbalera i tako će službeno startati pripreme za novu sezonu.

Odmah nakon prozivke na kojem će biti saopšten plan priprema za novu sezonu, biće održan i prvi trening.

Na prozivci Slobode će se pojaviti svi fudbaleri koji imaju važeći ugovor sa timom, a očekuje se da će tu biti i nekoliko novih imena koji će se pokušati izboriti za ugovor u timu sa Tušnja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je u protekloj sezoni vodila borbu za opstanak, a ciljevi tima u narednoj sezoni su mnogo veći želja je da se ne ponovi scenarij iz prošle sezone.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tarik
Nema prozivke...
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi