Petrović bivši, Sloboda ima novog trenera
Petrović nije uspio da postigne dogovor s Tuzlacima, a šansu je dobio bivši selektor mlade bh. reprezentacije Admir Smajić

Promjene na Tušnju

Petrović bivši, Sloboda ima novog trenera

E. Škorić

Slavko Petrović od danas više nije trener FK Sloboda, a tuzlanski premijerligaš dobio je i novog trenera.

Petrović je od ljeta 2017. godine na klupi Slobode, ali nije uspio da postigne dogovor s čelnicima tuzlanskog kluba, pa je odlučio da ode.

Bivši trener Željezničara i Radnika iz Bijeljine uspio je Slobodu spasiti ispadanja, ali sada je došlo vrijeme za rastanak, što nam je i sam potvrdio večeras.

Navodno je, prema saznanjima SportSport.ba, Admir Smajić novi trener Slobode, a uskoro se očekuju i zvanične informacije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U karijeri je Smajić igrao za Partizan, Xamax, Basel i Young Boys, a kao trener je trenirao Young Boys, mladu bh. reprezentaciju (do 21 godine), Yverdon-Sport i Sion.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi