Ekipa iz Simin Hana uskoro starta sa pripremama

Sloga formu za Premijer ligu brusi na Kupresu i u Sloveniji

Nakon što je izboren plasman u Premijer ligu BiH, u taboru Sloge Simin Han su ozbiljno počeli sa rješavanjem igračke križaljke za nove izazove, ali isto tako su ozbiljno pristupili pripremama za premijernu sezonu u elitnom rangu.

Novi premijerligaš bi šefa struke koji će ekipu voditi u prvoj sezoni Premijer lige trebao predstaviti najkasnije do ponedjeljka, dok će prozivka igrača biti obavljena 16. juna u 17:00 sati.

Prvu pripremnu utakmicu Sloga će odigrati 20. juna sa Zvijezdom 09, također novim članom Premijer lige, dok će se fudbaleri i stručni štab 21. juna zaputiti na Kupres gdje će biti obavljen jedan dio priprema.

Na Kupresu će se "eskpedicija" Sloge zadržati do 28. juna i za ovaj dio priprema je predviđena jedna ili eventualno dvije provjere.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon Kupresa, ekipa Sloge će 2. jula otputovati u Sloveniju gdje bi trebala odigrati još tri prijateljska duela (5., 8. i 11. juli).

Generalna provjera je zakazana za 14. juli, dok nova sezona Premijer lige BiH počinje 27. jula 2018. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.