Senijad Ibričić karijeru nastavlja u Premijer ligi?
Potvrdio razgovore sa Azmirom Husićem

Iskusni nogometaš se odmara u Splitu

Senijad Ibričić karijeru nastavlja u Premijer ligi?

S. Mlaćo

Senijad Ibričić, nekadašnji bh. reprezentativac iza sebe ima sjajnu sezonu u slovenskom prvoligašu Domžale. Ibričić je čak izabran i u tim sezone slovenskog prvenstva, te je tako još jednom potvrdio svoje neupitne kvalitete.

Odmah na kraju sezone Ibričić se povezivao sa splitskim Hajdukom, te Mariborom i Olimpijom, ali za sada nije dogovorio promjenu sredine.

Kako saznaje SportSport.ba, postoji velika mogućnost da Ibričić karijeru nastavi u Premijer ligi BiH. Na meti je par klubova iz elitnog ranga bh. nogometa, a za SportSport.ba je kratko potvrdio da je do sada razgovarao sa prvim čovjek novog premijerligaša Sloge Simin Han Azmirom Husićem.

"Pričao sam sa Husićem, ali ništa to nije definitivno. Ima još par ponuda iz Premijer lige, pa ćemo vidjeti", kazao je 32-godišnji nogometaš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ibričić se trenutno odmara u Splitu, a treba dodati da je se početkom 2016. godine povezivao sa Željezničarom.

Kasnije je priznao da su pregovori vođeni, međutim na kraju se odlučio za odlazak u iranski Sepahan.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
A nije jaka, jel? Za bosansku nazalost prejaka!! Zato slovenski klubovi malo-malo pa zavrse u grupnoj fazi lige prvaka a evropa lige redovno. A vi se nesto sprdate na racun slovenske lige?! 16 stepenica su iznad nase lige. Prije svega sto su u klubovima ljudi koji znaju sta je fudbal itd A ne kao kod nas, imas 12 radnika koji zidaju, izljevaju beton i ti si gigant. Pitas se ko ce igrati a ko sjediti na klupi, jel dajdzic il tecic. Pa hocel se onda stranka smilovat tom zidaru odobrit da probaju pobijedit utakmicu ili moraju pustit jer je stranka dogovorila sa drugim "poduzetnikom gigantom" da im asfaltiraju 67 m2 oko sjedista stranke itd itd
15 0
SEIKO
Ha jaka je Slovenska liga, i još sjajna sezona.Svašta.
11 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi