Foto: nezavisne.com

Stigao umjesto Starčevića

Branislav Krunić novi trener Krupe

Endin Čaušević

FK Krupa potvrdio je danas da je Branislav Krunić novi trener ovog kluba, a na mjesto šefa stručnog štaba stiže umjesto Slobodana Starčevića.

Starčević je s Krupom u prethodnim sezonama ostvario veoma dobre rezultate, ali je na kraju sezone odlučio da je vrijeme za odlazak. S Krupom se povezivalo nekoliko iskusnih trenera, ali čelnici kluba na kraju su odlučili da povjerenje ukažu Branislavu Kruniću.

Nekadašnji bh. reprezentativac bio je trener FK Željezničar iz Banja Luke, ali jednostavno nije mogao da odbije poziv iz Krupe. Na zvaničnom predstavljanju Krunić je poručio da mu je čast što mu je rukovodstvo Krupe ukazalo povjerenje, te da će učiniti sve da ga opravda.

"Iskreno se nadam da ćemo imati uspješnu saradnju jer imamo jako slične poglede što se tiče fudbala. Vjerujem da možemo napraviti iskorak. Cilj nam je afirmacija mladih igrača i neki plasman između petog i osmog mjesta", rekao je Krunić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.