Galešić napustio Krupu

Karijeru nastavlja na Malti

Galešić napustio Krupu

E. Čaušević

Goran Galešić više nije član Krupe i svoju karijeru nastaviće na dalekoj Malti u dresu Florijane.

Galešić je u Krupu stigao početkom ove godine iz Borca, ali je nakon samo pola godine odlučio da karijeru nastavi u inostranstvu. Ovaj 29-godišnji fudbaler potpisao je za Florianu s Mlate, te će dres ovog kluba nositi naredne sezone.

Krupa je od prodaje ovog igrača zaradila 10.000 eura za obeštećenje, a Galešić je poručio da će biti zauvijek zahvalan čelnicima kluba na svemu što su uradili za njega.

"Da, istina je da sam potpisao za Florijanu s Malte na godinu dana. S Krupom sam se razišao na fer i korektan način uz neko simbolično obeštećenje od 10.000 eura. Biću zauvijek zahvalan braći Ilić na svemu što su uradili za mene", rekao je Galešić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi